Gå til indhold

The Trade Council i Filippinerne

Denmark Trade Council Philippines (DTCP) hjælper med at skabe pålidelige virksomhedsrelationer ved at bygge bro mellem danske og filippinske virksomheder. Vi baner vejen for stærkere samhandel mellem Danmark og Filippinerne samt øger de kommercielle aktiviteter mellem de to lande.

DTCP har mandat til at promovere handels- og investeringsmuligheder for danske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Filippinerne. Vi bestræber os på at være den strategiske partner for de danske virksomheder som enten undersøger nye forretningsmuligheder samt for de virksomheder der allerede trives i markedet. Dette ved at yde en god og professionel bistand med skræddersyet løsninger samt råd og vejledning tilpasset alle slags problemstillinger vedrørende virksomhedernes aktiviteter på tværs af landegrænser.

På disse sider kan du læse mere om de forskellige slags bistand DTCP tilbyder, ligesom du kan læse om forretningsmulighederne i Filippinerne.

The Trade Council er en eksport- og investeringsrådgivende organisation forankret i Udenrigsministeriet. The Council har i omegnen af 75 ansatte i Danmark og yderligere 300 ansatte i udetjenesten på mere end 100 ambassader, generalkonsulater og handelskommissioner. For mere information om the Trade Council, venligst se den officielle hjemmeside på Udenrigsministeriet - The Trade Council