Gå til indhold

Hvilken bistand tilbyder Denmark Trade Council Philippines (DTCP)?

DTCP stiller sin ekspertise, erfaring og et omfattende netværk til rådighed, og tilbyder herunder sin hjælp til danske virksomheder, som enten søger at etablere sig, eller endnu vigtigere, at trives i det filippinske marked.

Nedenfor gives et overblik af de centrale tjenester som vi tilbyder på tværs af sektorer. Det skal på ingen måde ses som værende det eneste vi kan tilbyde, og du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os i DTCP, hvis du er interesseret i et område, som ikke nødvendigvis er omtalt i nærværende overblik af vores tilbudte ydelser.

Markedsundersøgelse og analyse

DTCP hjælper danske virksomheder med at planlægge deres tilgang og indgangsvinkel til det filippinske marked. Vi tilbyder rådgivningstjenester ved at give værdifuld indsigt i lokale markedsforhold, forretningsmiljø og investeringsmuligheder i Filippinerne. Vi gør brug af skrivebordsbaseret undersøgelser og interviews for at indsamle informationer om behov der opstår i markedet samt markedstendenser, herunder virksomhedernes markedspotentiale. Vi kan også bidrage med information om juridiske og handelsmæssige bestemmelser, politiske samt told- og skatteregler med videre i Filippinerne.

Virksomhedsstiftelse

DTCP er klar til at assistere danske virksomheder, der agter at etablere et firma på Filippinerne, uanset lokalitet. Vores team af professionelle rådgivere kan give råd og vejledning om regler og procedurer for virksomhedsregistreringer og etablere kontakt med relevante offentlige enheder.

Forretningspartnere

Danske virksomheder, der ønsker at trænge igennem det filippinske marked, kan søge hjælp fra DTCP til at finde lokale partnere eller distributører af deres produkter og tjenester. Baseret på de ønskede kriterier kan vi hjælpe med: identifikation af partner, screening af potentielle forretningspartnere og etablering af en indledende dialog med disse.

Kom på besøg

Vi kan arrangere programmer egnet til besøg, møder, seminarer, produktlanceringer, road shows osv. DTCP’s omfattende netværk og fremragende forhold til de filippinske myndigheder og lokale virksomheder / organisationer giver en unik adgang til både den offentlige og private sektor.

Inkubator

DTCP fungere ligeledes som inkubator, og tilbyder i den forbindelse at man kan få et delt kontor på ambassaden. Det danske firma, der bruger det, får adgang til et fuldt operationelt kontor – hvilket er en fremragende mulighed for at komme i gang og være repræsenteret på det nye marked før eller under behandlingen af sin officielle virksomhedsregistrering hos de berørte offentlige agenturer.