Gå til indhold

Nyttige links for danske virksomheder

Her på siden kan du finde en liste over nyttige links.

Regeringsagenturer og organisationer i Filippinerne

Department of Trade and Industry

Den primære koordinator og fremmende organ for regeringens handel, industri og investeringsaktiviteter i Filippinerne.

Board of Investments

Førerende regeringsagentur ansvarlig for promoveringen af investeringer i Filippinerne.

Philippine Economic Zone Authority

Filippinsk myndighed, der har til opgave at fremme investeringer, udvide bistanden, registrere, yde incitamenter til og lette investorernes forretningsdrift i eksportorienterede produktions- og servicefaciliteter inden for udvalgte områder i hele landet, der af Filippinernes præsident er udråbt som PEZA Special Economic Zones.

National Economic and Development Authority

Filippinernes organ for social og økonomisk udviklingsplanlægning og policy koordinator.

Securities and Exchange Comission

Filippinsk agentur, der håndterer registrering af værdipapirer, fører tilsyn over alle registrerede forretningsenheder i landet, inklusiv suspendering og tilbagekaldelse af diverse registreringer.

European Union

Meget aktiv i at fremme stærke økonomiske og handelsmæssige bånd mellem europæiske lande og Filippinerne, som demonstreret i forskellige publikationer og artikler uploadet på deres hjemmeside.

Nordic Business Council

Fremmer og letter handel, industri og investering mellem Filippinerne og de nordiske lande (Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige) og Baltikum (Estland, Letland, Litauen) med meget tæt samarbejde med eksisterende handelskamre og forretningsorganisationer i Filippinerne.

World Bank

En vigtig kilde til økonomisk og teknisk bistand til udviklingslande over hele verden.

Asian Development Bank

Aktiv i implementering af projekter for at forbedre menneskers liv i Asien og i Stillehavsområdet ved klogt at målrette deres investeringer i partnerskaber med udviklingslandene og andre interessenter.

International Monetary Fund

Sikrer det internationale monetære systems stabilitet - systemet med valutakurser og internationale betalinger, der gør det muligt for lande at handle med hinanden.

 

Danske organisationer

Investment Fund for Developing Countries

Leverer rådgivningstjenester og risikokapital til danske virksomheder, der ønsker at etablere operationer i udviklingslande.

Export Credit Agency

Hjælper danske virksomheder med at gøre det muligt og attraktivt at købe danske produkter i udlandet, opnå finansiering og forsikrer virksomheder og banker mod de potentielle økonomiske og politiske risici ved handel med andre lande.