Spring til indhold

DANSK DELEGATION TIL CLARK CITY

Vil du/I være en del af et udviklingsprojekt der beløber sig til 14 milliarder dollars i Asiens næste investeringscentrum? Kontakt os, og kom med ombord.

The Trade Council, som varetages af den danske ambassade i Manila, organiserer byggeplads besøg og rundbordssamtaler for danske virksomheder inden for tre områder. Dette giver mulighed for at mødes med beslutningstagerne i Clark Freeport and Special Economic Zone (CFSEZ), bedre kendt som Clark, hvor du kan præsentere din virksomhedskapabilitet inden for områderne: vand, energi og bæredygtig byplanlægning.

Med en placering i det centrale Luzon, omtrent to timers kørsel fra Metro Manila, er Clark klar til at blive den næste store metropol med bolig- og kommercielle områder, der er smarte, klima-resiliens og miljøvenlige. Udviklerne af Clark City søger innovative løsninger, produkter, teknologier og ekspertise for at nå målet om at gøre Clark til en fuldkommen grøn og bæredygtig by. Danmark og danske virksomheder er kendt for at være i besiddelse af disse kompetencer, hvorfor det vil være naturligt at bringe de danske løsninger i spil.

Projektet ledes af Bases Conversion and Development Authority (BCDA), og dets datterselskab Clark Development Corporation (CDC), og det har et samlet areal på 32.000 hektar. Tilsammen har de mandatet til henholdsvis at drive udviklingen af New Clark City (9.450 hektar) og Clark Freeport and Special Economic Zone (4.400 hektar).

Ved at omdanne tidligere militærbaser og ejendomme til førende centre for økonomisk vækst i partnerskab med den private sektor sigter Clark mod at skabe et bæredygtige bysamfund og finde en holdbar løsning på trafikproblemet i Metro Manila.

Download program HER for yderligere information.