Spring til indhold

Apostille-konvention om godkendelse af dokumenter

BEKENDTGØRELSE:

Med ikrafttrædelsen af Apostille-konventionen for Filippinerne den 14. maj 2019, vil Filippinernes Department of Foreign Affairs (DFA) udstede en Apostille i stedet for et godkendelsescertifikat som bevis for godkendelse af offentlige dokumenter til brug i udlandet.

Apostille dokumenter fra DFA behøver ikke legalisering fra hverken danske ambassader og/eller konsulater. For mere information henvises til hjemmesiden for Filippinernes udenrigsministerium, klik her.
 
VIGTIG:
Alle dokumenter, der er godkendt (med rødt bånd) af DFA inden den 14. maj 2019, vil stadig blive accepteret til legalisering hos VFS Global og konsulater.

For at booke en aftale skal du kontakte VFS Global eller møde op på Deres kontor i tidsrummet 07.00 til 09.00 fra mandag til fredag. Se venligst kontaktoplysninger nedenfor:

VFS Global - Denmark Visa Application Centre

Adresse: Ground Floor, Ecoplaza Bldg., Don Chino Roces Ave., Makati City, 1231 Philippines
Telefon: (+63) 2 8790 4901
E-mail: info.dkph@vfshelpline.com
Hjemmeside: VFS Global (Legalisering af filippinske dokumenter)

Den filippinske DFA-godkendelse (rødt bånd) skal være udstedt inden for de sidste 6 måneder.

Bemærk, at ambassaden forbeholder sig retten til at afvise legalisering af et dokument med forkerte oplysninger eller trykfejl, selvom det muligvis allerede er blevet legaliseret af det filippinske udenrigsministerium.

Legalisering af danske dokumenter

Når et dansk dokument skal anvendes af en filippinsk myndighed, kræves det normalt, at det originale dokument er blevet legaliseret af Udenrigsministeriet i København. Venligst klik HER, for mere information.