Skip to content

Visummedarbejder

Stilling: Visummedarbejder

Type: Dansk eller anden Schengen-statsborger til fuldtidsstilling. Til besættelse snarest.

Ansøgningsfrist: 27. august 2018

Ansættelsessted: Den danske ambassade i Manila

Antallet af visumansøgninger fra visumpligtige statsborgere med ophold i Manila har været støt stigende gennem de seneste år. Den danske ambassade i Manila søger derfor en energisk, grundig og systematisk person til at styrke visumteamet.

Den danske ambassade behandler årligt omkring 7.500 visumansøgninger til Danmark.

Der er tale om en stilling på betingelser for lokalt ansatte på ambassaden.

Stillingsbeskrivelse:

Du vil blive en del af et team, hvis arbejde primært består i at håndtere visumansøgninger fra visumpligtige statsborgere med ophold i Filippinerne. Dit job vil være at håndtere ansøgningerne på en service-minded måde, mens du sikrer, at reglerne, som Schengen-landene er bundet af, overholdes.

Arbejdet omfatter vigtige kontrolfunktioner i forbindelse med visumudstedelse. Du skal udvise forståelse for og evne til at gå i dybden med sagerne og desuden udvise stor grundighed og ansvarlighed i dit arbejde.

Du er i besiddelse af god dømmekraft, arbejder effektivt og leverer på et højt serviceniveau, som understreger og forstærker Danmarks i forvejen gode omdømme i Filippinerne.

Du vil også kunne blive inddraget i at assistere danskere i Filippinerne med alt lige fra pasansøgninger til mere komplicerede sager, så du skal være robust og kunne bevare overblikket i pressede situationer.

Kvalifikationer:

Vi søger en holdspiller, der leverer et højt kvalitetsniveau med effektivitet og detaljebevidsthed.

  • Gode sprogkundskaber: flydende på engelsk (danskkundskaber en fordel, men ikke et krav)
  • Relevant administrativ arbejdserfaring
  • Detaljebevidsthed i den enkelte sag kombineret med evnen til at se visumopgaverne som en vigtig del af arbejdet med at præsentere Danmark som et attraktivt land
  • Kendskab til at arbejde på tværs af kulturer
  • Kendskab til Asien og Filippinerne en fordel
  • Fordel med kendskab til forvaltningsret
  • Robust og kan håndtere pressede situationer på kompetent vis

Ansøgning:

Jobansøgninger og CV'er er fulde af personlige, fortrolige og potentielt følsomme oplysninger. Derfor skal ambassaden følge EU's nye regler for håndtering af persondata (GPDR), når vi modtager og behandler jobansøgninger. Ansøgere bedes derfor pr. e-boks eller almindelig brevpost fremsende CV og motiveret ansøgning inkl. relevante dokumenter og foto senest den 27. august 2018.

Ved ansøgninger indgivet ved brug af e-Boks/Borger.dk skal Udenrigsministeriet vælges som modtager, og mailen mærkes med Manila og emnet ”Ansøgning CW2”. Fordelen ved at bruge e-Boks/Borger.dk er, at posten sendes sikkert, dvs. at den digitale post sendes via en beskyttet internetforbindelse og er personlig. Dermed sikres det, at ingen uvedkommende kan bryde ind og læse posten. (Vejledning i at oprette "Min postkasse" på Borger.dk). Evt. ansøgere som er bosatte i udlandet og er fritaget fra kravet om NemID, kan sende ansøgningen per email/brev til:

mnlamb@um.dk  - mærket ”Ansøgning CW2”

EMBASSY OF DENMARK IN MANILA, 11TH/F, 11TH CORPORATE CENTER, 11TH AVENUE CORNER TRIANGLE DRIVE, BONIFACIO GLOBAL CITY, TAGUIG CITY 1634/MANILA

Hvis der er spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ambassaden pr. mail.

Den danske ambassade fremhæver lige muligheder for alle og byder ansøgninger fra kvalificerede personer velkommen uanset race, køn, religion eller handikap.

Du kan læse mere om den danske ambassade i Manila på vores hjemmeside eller på FACEBOOK